Prodajni salon Mitsubishi vozila

Prodajni salon Mitsubishi Pogarčić nalazi se u sklopu prodajno servisnog centra Pogarčić Auto na riječkom Zametu, na prostoru od 250 metara kvadratnih. U salonu je konstantno izloženo 6-8 novih Mitsubishi automobila, tako da ih potencijalni kupci u svakom trenutku mogu vidjeti uživo i saznati sve o određenim modelima iz Mitsubishi ponude.

Osim novih vozila Mitsubishi u salonu, rabljena i test vozila su izložena u krugu salona gdje je osiguran parking za klijente. Isporuka za kupljena vozila u salonu je odmah, dok se vozila s lagera cekaju od 5 dana do maksimalno 90 radnih dana po uplati akontacije.

Na lageru Mitsubishi uvoznika uvijek je raspoloživih 150-200 vozila, a za zahtjevnije kupce pružamo i mogućnost narudžbe direktno u priozvodnju tvornice Mitsubishi.

Svaki kupac u prodajnom centru Mitsubishi Pogarčić može dobiti iscrpne informacije o svim modelima vozila iz Mitsubishi ponude i stručne savjete vezano za tehničke karakteristike, performase i sve ostale podatke o Mitsubishi vozilima. Osim toga, klijenti će dobiti korisne savjete o financiranju, te ostalim pogodnostima i akcijama pri kupnji automobila.

Prodajno osoblje kontinuirano se educira prodajno tehničkim treninzima po dolasku novog Mitsubishi modela na tržište.

Mitsubishi Pogarčić, Vaš partner za budućnost. Mitsubishi - Drive your ambition!

OVLAŠTENI SERVIS MITSUBISHI I FORD, SPECIJALIZIRANI SERVIS JAGUAR I LAND ROVER VOZILA Prodajni salon Mitsubishi vozila
OVLAŠTENI SERVIS MITSUBISHI I FORD, SPECIJALIZIRANI SERVIS JAGUAR I LAND ROVER VOZILA Prodajni salon Mitsubishi vozila